Kodit – panosta elämäsi tärkeimpään paikkaan 

Koti on elämämme tärkein paikka. Me haluamme, että hymy nousee kasvoillesi aina, kun saavut kotiisi. Laajassa valikoimassamme on kotiin, loma-asunnolle tai vaikka veneeseen sopivia laadukkaita pintamateriaaleja ja mattoja. Olipa kyseessä sitten uuden taloyhtiön asuntojen sisustus, oman kodin remontti tai kevyt kodin ilmeen raikastus, me autamme sinua valitsemaan tarpeisiisi sopivat materiaalit ja asennamme ne puolestasi. Inspiroidu esimerkkikohteistamme ja anna visioidesi pulpahtaa valloilleen, sillä tuotteidemme ansiosta vain mielikuvitus on rajana minkä tahansa kotisi tilan sisustuksessa!  

Sepri kodit

Käytännöllisessä kodissa arki on sujuvaa


Kodin materiaalivalinnat vaikuttavat jokapäiväiseen elämäämme. Kun kodin pinnat on helppo pitää puhtaina, säästät aikaa sekä hermojasi ja voit nauttia viihtyisästä kodista, jossa on hyvä olla. Erityisesti lapsiperheissä on tärkeää, että kodin pinnat kestävät myös kovaa kulutusta, kolhuja ja tahroja. 

Laadukkaat ja pitkäikäiset pintamateriaalit auttavat myös kasvattamaan talon tai asunnon arvoa. Saumattomat pinnat ovat hyviä vaihtoehtoja laatoille, sillä ne on helppo puhdistaa pyyhkimällä ja näin ollen ne säilyvät uudenveroisina pitkään. Saumattomat pinnat syntyvät LiquidFloors-, mikrosementti- ja panDOMO-tuotteillamme asentajiltamme käden käänteessä. Toki teemme myös laatoitukset vuosien kokemuksella.  

Laadukkaat materiaalit tuovat arkeen luksusta


Kodin viihtyvyydellä on valtava merkitys siihen, miten onnellisiksi itsemme koemme. Siinä missä työ, arjen velvollisuudet ja kiireet ajavat meitä pois mukavuusalueeltamme, tulisi kodin olla paikka, jossa voit nauttia huolettomuudesta, rentoutua ja unohtaa stressin. Tuo arkeesi ripaus luksusta ja luo kodistasi maailman mukavin paikka! 

Laajassa valikoimassamme on laadukkaita vaihtoehtoja kodin jokaiseen tilaan: LiquidFloors-, mikrosementti- ja panDOMO-tuotteet sopivat niin märkätilaan kuin muuallekin kotiin, ja niiden avulla voi toteuttaa upeita, saumattomia pintoja aina lattiasta kattoon saakka. Kokolattiamattomme mullistavat käsityksesi kokolattiamatoista, tuovat kotiisi hotellimaista luksusta ja tuntuvat taivaallisilta paljaita varpaita vasten. Kaiken lisäksi saat meiltä juuri sellaiset ja sen kokoiset matot kuin tarvitset, eikä sinun tarvitse tyytyä kompromissiin. 

Sepri kodit

Vaalimme kestäviä ja vastuullisia ratkaisuja


Suomalaiset arvostavat laadukkaita ja kestäviä ratkaisuja, ja tällaisten materiaalien hankinta on vastuullinen teko myös ympäristöä kohtaan. Kun kodin pinnat säilyvät hyvänä jopa vuosikymmeniä, vältytään ylimääräiseltä materiaalien pois heittämiseltä ja uudistamiselta.     

Meille on tärkeää, että voimme vilpittömästi seistä jokaisen tuotteemme takana. Käytämme vastuullisia tuotetoimittajia, jotka huomioivat ympäristön kaikissa tuotannon vaiheissa. Sementtipohjaiset tuotteemme ovat vesiohenteisia, ja niiden valmistukseen on käytetty luonnollisia mineraaleja ja hiekkoja. Luonnonmukaisuutta voidaan ilmentää myös toteutetulla lopputuloksella: esimerkiksi panDOMOlla tai mikrosementillä kotiin saadaan luonnollisia – jopa karujakin pintoja – tai silkkistä sileyttä. 

Asennuspalvelumme toimii avaimet käteen -periaatteella


Jotta kodin sisustaminen ja remontoiminen olisi mahdollisimman helppoa ja vaivatonta, asennuspalvelumme palvelee sinua avaimet käteen -periaatteella. Et siis tarvitse erikseen asentajaa tai remontoijaa, vaan saat koko paketin alusta loppuun saakka meiltä.

Asentajillamme on viralliset VTT-vesieristyssertifikaatit, jotka takaavat, että toteuttamamme märkätilaremontit ovat nykysäädösten mukaisia. Palvelumme ovat kotitalousvähennyskelpoisia.

Sepri kodit

Mittatilausmatot


Käsityönä räätälöidyt matot tuovat arkeen sopivaa luksusta ja luot kodistasi toimivan sekä mukavan paikan.

Mittatilausmattojemme koon, muodon, laadun ja värin voit valita itse. Materiaaleiksi voit valita vaikka villan, sisalin, silkin, kookoksen taikka laadukkaan keinokuidun.  Meiltä saat juuri sellaista tyyliä, jota haluat kotiisi luoda. Nykyään löytyy myös allergisille hyviä vaihtoehtoja mallistoistamme.

Ota yhteyttä

KIRSI LAAKAMAA

Myynti

040 733 7936

kirsi.laakamaa@sepri.fi

Sepri Anne Laine

ANNE LAINE

Myynti

040 770 7424  

anne.laine@sepri.fi

Referenssit

Chat symbol