Säätä kestävät terassi- ja parvekematot

Parveke- ja terassimattojen avulla loihdit ulkotiloihin viihtyvyyttä ja idyllisyyden tuntua. Kauniista outdoor-materiaaleista valmistetut parveke- ja terassimatot tuovat pehmeyttä ja tunnelmallisuutta avariin ja kylmiin tiloihin tehden niistä miellyttäviä ja viimeisteltyjä kokonaisuuksia. Parveke- ja terassimattomme ovat tyylikäs valinta sinulle, joka haluat nauttia ulkotiloistasi vuoden ympäri. 

Tyylikkyyttä ja viihtyvyyttä ulkotiloihin


Kauniilla ja laadukkaalla parveke- ja terassimatolla on suuri merkitys viihtyisän ulkotilan luomisessa. Laadukkaat outdoor-materiaalista valmistetut parvekkeille ja terasseille soveltuvat ulkomattomme viimeistelevät ulkotilojen sisustuksen ja tekevät niistä kuin toisen olohuoneen luoden tilaan pehmeyttä ja tunnelmallisuutta. Ulkotiloihin tarkoitetut matot lämmittävät kylmiä pintoja talvella ja toisaalta viilentävät niitä lämpimällä säällä mahdollistaen oleilun ulkotiloissa vuoden ympäri. Valikoimassamme on monia tyylikkäitä väri- ja materiaalivaihtoehtoja, joten meiltä löydät varmasti omaan sisustukseesi sopivan maton. 

Parveke- ja terassimatot kestävät säätä


Laadukkaat parveke- ja terassimattomme tehdään outdoor-materiaaleista, jotka on suunniteltu ulkoilmaan soveltuviksi. Outdoor-materiaalit kestävät erilaisia sääolosuhteita aina auringonpaahteesta sateeseen. Säätä kestävien materiaalien ansiosta nämä parveke- ja terassimatot voi jättää huoletta paikoilleen jokaisena vuodenaikana. Outdoor-materiaalista valmistetut mattomme ovat siis oiva valinta sinulle, joka haluat helppohoitoisen ja säänkestävän maton ulkotiloihin.


Matot mittatilaustyönä


Olemme täyden palvelun mattoliike ja toimimme avaimet käteen -periaatteella. Teemme parveke- ja terassimattomme mittatilaustyönä kantattavista materiaaleista, joten pystymme tekemään mattoja kaiken kokoisiin ja mallisiin tiloihin. Toimitamme ja asennamme matot itse viimeistellyn lopputuloksen saamiseksi. Tervetuloa tutustumaan erilaisiin materiaali- ja värimalleihimme liikkeeseemme Turun satamaan! Jos tiedät jo mitä haluat, voit tilata matot sähköpostitse.  

Parveke- ja terassimatot isoihin kohteisiin


Teemme outdoor-materiaalista parveke- ja terassimattoja myös suurempiin projektikohteisiin. Valikoimassamme on tuhansia askelia kestäviä parveke- ja terassimattoja julkisiin tiloihin, ravintoloihin sekä uudisrakennuksiin. Tyylikkäät parveke- ja terassimattomme kestävät aikaa ja kulutusta, eli mattomme ovat pitkäikäinen ja varma valinta julkisiin tiloihin, hotelleihin sekä muihin suuriin kohteisiin. Suunnittelemme ja teemme julkisiin tiloihin, taloyhtiöihin sekä hotelleille myös erilaisia kiinteistömattoja aina ritilämatoista brändättyihin käytävämattoihin. 

KIRSI LAAKAMAA

Myynti

040 733 7936

kirsi.laakamaa@sepri.fi

Sepri Anne Laine

ANNE LAINE

Myynti

040 770 7424  

anne.laine@sepri.fi

Chat symbol