Ravintolat – toteutetaan yhdessä unelmasi

Millainen on unelmiesi ravintola? Haaveiletko väriloiston ja yksityiskohtien kyllyydestä vai modernista ja pelkistetystä tyylistä? Onko käynti ravintolassasi kuin matka perinteiseen italialaiseen pikkukylään vai suurkaupungin trendikkääseen hittiravintolaan? Mitä tahansa ravintolaltasi toivotkin, me autamme sinua toteuttamaan haaveesi! Laajasta tuotevalikoimastamme löydät täydelliset pintamateriaalit ja matot ravintolan jokaiseen tilaan. Joustavan asennuspalvelumme ansiosta ravintolasi remontti valmistuu aina aikataulussa. 

Tunnelma on tärkeä osa ravintolaelämystä


Sinä olet makumaailmojen mestari, me puolestamme hallitsemme upean ravintolamiljöön pintamateriaalit. Täydellinen ravintolaelämys koostuu tarjoilujen ja palvelun lisäksi tietenkin myös tunnelmasta, jonka ravintolaasi luot. 

Millaista tunnelmaa tavoittelet ja millaisia mielikuvia haluat herättää asiakkaissasi? Ajatuksella suunniteltu ja huolellisesti toteutettu ravintolan sisustus ei ainoastaan tue tavoiteltuja mielikuvia – vaan synnyttää niitä heti tilaan saavuttaessa. Autamme sinua toteuttamaan havittelemasi tunnelman siihen sopivilla materiaaleilla ja väreillä. Meiltä saat myös vinkit siihen, miten raikastat ravintolan ilmeen ilman suurta remonttia!

Muista huomioida myös työntekijäsi


Ruuhkaiseen illallisaikaan ravintolan keittiössä riittää kiirettä, äänitaso nousee ja askelten vauhti kiihtyy. Ravintolaan kannattaakin valita sellaiset pintamateriaalit, joilla työntekijöidesi ei tarvitse liukastella ja jotka hillitsevät ravintolan melua. 

Valikoimamme panDOMO-designbetoni on monien ravintoloiden suosima materiaali, sillä se kestää kulutusta erinomaisesti, on turvallinen ja taipuu loputtomaan määrään erilaisia toteutuksia, värejä ja pintoja. Kaiken lisäksi panDOMO on erittäin nopea asentaa, sillä se kuivuu nopeasti ja on käyttövalmis jo muutamassa päivässä.

Asennuspalvelumme venyy haastaviinkin aikatauluihin


Tiedämme, että ravintolan avajaispäivä tulee lähes aina vastaan liian nopeasti. Siksi olemme varautuneet suorittamaan asennuksemme joustavasti tiukassakin aikataulussa. Tiedämme myös, mitä ravintolan pintamateriaalien asennuksessa tulee huomioida. Koulutetuilla asentajillamme on VTT-vesieristyssertifikaatit.

Kokenut asennustiimimme tekee asennukset avaimet käteen -pakettina ja asentaa tarvittaessa samalla myös muualta hankitut tuotteet. Voit siis luottaa koko prosessin meidän käsiimme – alusta loppuun saakka.

Pinnat ja materiaalit ravintolan joka tilaan


Ravintolassa on monta käyttötarkoitukseltaan erilaista tilaa: ruokasali, keittiö, saniteettitilat ja aulatilat. Monipuolisesta valikoimastamme löydät täydelliset pintamateriaalit joka puolelle ravintolaasi. Tyylikkäällä panDOMO-designbetonillamme tai mikrosementtituotteillamme luot luonnonmukaista ja särmikästä pintaa, kun taas tekstiililaatoilla tai kokolattiamatoilla toteutat pehmeitä, lempeitä ja kaikua vähentäviä tiloja. 

Saat meiltä myös parketit, vinyylit, laminaatit, muovimatot, muovilaatat, keraamiset laatat, epoksipinnoitteet, polyuretaanipinnoitteet, betoni- ja epoksimaalit sekä muovi- ja hovilaatat. Kokonaisuuden kruunaavat laadukkaat kynnys- ja sisääntulomatot, jotka voidaan leikata tarkalleen tilaan sopiviksi. 

Ota yhteyttä

Sepri Anne Laine

ANNE LAINE

Myynti

040 770 7424 

anne.laine@sepri.fi

SAMUEL SIBAKOV

Myynti

041 506 6946 

samuel.sibakov@sepri.fi

Referenssit

Chat symbol