Designbetoni panDOMO – betonipinnoitteiden ykkönen

Designbetoni panDOMOon ovat ihastuneet niin suunnittelijat, arkkitehdit kuin kuluttajatkin, sillä se tarjoaa loputtoman määrän mahdollisuuksia kaikenlaisten tilojen sisustukseen. Viileän harmaan sävyisillä panDOMO-designtasoitteilla voi luoda hillittyä, teollista tyyliä, kun taas lisäämällä pintaan tekstuuria ja käyttämällä maanläheisiä sävyjä saavutetaan lämmin, jopa välimerellinen tunnelma.

Designbetoni panDOMOlla on rajaton värikartta, ja betonipinnoitteen haluttu sävy saavutetaan läpivärjäyksellä, jonka ansiosta pinnan alta ei paljastu toista väriä, vaikka pinta joskus sattuisikin kolhiintumaan. Saumattomat panDOMO-designbetonipinnat on helppo ja nopea puhdistaa, ja ne säilyvät hygieenisinä, puhtaina sekä uudenveroisina. panDOMO on mahdollista asentaa myös hengittävänä pintamateriaalina.

Yksi panDOMO-designbetonin parhaita puolia on sen erinomainen kulutuksenkesto: materiaali on erittäin kovaa ja kestää loistavasti niin lapsiperhearkea, toimistotuolien pyöriä kuin tuhansia päivittäisiä kävijöitäkin. Kulutuksenkestossa panDOMO-designtasoite onkin vertaansa vailla – sille on hankalaa löytää tasavertaista kilpailijaa. panDOMOn valmistaa Ardex – yksi maailman johtavista sementtipohjaisten rakennustuotteiden tekijöistä.

Designbetonilla päällystettyjä lattioita

Millaisia vaihtoehtoja panDOMO-designbetonista on?

Designbetoni panDOMOn tuoteperheeseemme kuuluu neljä erilaista designtasoitetta:

Floor-designtasoite

 • sopii kuivien tilojen lattioihin
 • 5–10 millimetrin paksuinen
 • itsesiliävyyden ansiosta pohjan pienet epätasaisuudet on mahdollista tasoittaa tuotteen avulla
 • pinnan elävyys tehdään lastalla, eli jokainen lattia on uniikki
 • Floor Plus -pinnoitteella pinnasta saadaan tasaisempi, kovempi, karheampi ja jopa enemmän betonimaisempi

Loft-designtasoite

 • sopii kuivien tilojen lattioihin
 • vain muutaman millimetrin paksuinen
 • erittäin kova pinnoite
 • loft-henkinen lopputulos, jossa betonin tavoin pinnoite on hieman epätasainen

Wall-designtasoite

 • sopii kuivien tilojen seiniin ja kattoihin
 • erittäin ohut pinnoite
 • vahvistaa seinää
 • pinnoituksen jälkeen pinta kiillotetaan samettiseksi

Studio-designtasoite

 • vain muutaman millimetrin paksuinen
 • sopii lattioihin ja seiniin
 • mahdollistaa lattian ja seinien yhteneväisen ulkonäön

Mitä designbetoni maksaa?

Designbetoni panDOMOn lattiapinnoitteiden asennus materiaaleineen betonipinnalle kustantaa 50 neliömetrin tilassa noin 6 500–8 500 euroa. Seinäpinnoitteen hinta asennettuna 20 neliömetrin alueelle on noin 1 500–2 500 euroa. Hintaan vaikuttavat eniten mahdolliset ulkokulmat ja pinta-ala. Kohdekäynnillä kartoitamme asennettavan tilan ja tarkennamme tarjouksen sen mukaan.

Työn osuus projektin kokonaishinnasta on noin 50 prosenttia, ja se on kotitalousvähennyskelpoista. Kun ostat palveluitamme kotiisi tai vapaa-ajanasunnollesi, voit vähentää 40 prosenttia työn hinnan osuudesta verotuksestasi. Eli jos projektin kokonaishinta on esimerkiksi 7 000 euroa ja työn osuus siitä noin 3 500, voit vähentää verotuksessa 1 400 euroa.

 

Designbetonilla päällystetty omakotitalon lattia

Miten designbetoni asennetaan?

Designbetoni panDOMO asennetaan huolellisena käsityönä, joka takaa ainutlaatuisen ja uniikin lopputuloksen. Designtasoitteet voidaan asentaa suoraan betonin päälle, eli pieniä pohjan epätasaisuuksia ei tarvitse tasoittaa. Tämä vähentää pohjatöiden määrää ja antaa anteeksi pienet pohjan virheet. Seinäpinnoite voidaan asentaa myös esimerkiksi kipsilevyn päälle. Lisäksi panDOMO-designtasoitteen voi helposti asentaa lattialämmityksen päälle sekä yhdistää muihin materiaaleihin, joten lopputuloksesta saadaan aina uniikki ja persoonallinen.

Lattiapinnoitteen asennus kestää normaalisti noin neljä työpäivää ja seinäpinnoitteen asennus noin kaksi työpäivää. Teemme panDOMO-designtasoitteen asennustyöt avaimet käteen -pakettina Varsinais-Suomen ja pääkaupunkiseudun alueella.


5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
”Mattapintainen panDOMO tuo tilaan karakteeriä. Rakennuksen alta nousee kosteutta, joten panDOMOn hengittävyys on tärkeä ominaisuus!”

5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
”Selvitin faktat mainoslauseiden takaa monesta lattiamateriaalista, joten todellakin tiesin jo paljon ostopäätöstä tehdessäni. Sekä Seprin että panDOMOn hyvä maine ja luotettavuus ratkaisivat. Halusin olla 100-prosenttisen varma siitä, että lattiasta tulee juuri sellainen kuin toivon – ja sellainen siitä tulikin!”

5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
”Seprin palvelu niin materiaalin valinnassa kuin projektin toteutuksessa on joustavaa, ystävällistä ja asiantuntevaa.”

Kirjasto Oodin panDOMO-lattia kestää miljoonia vuosittaisia käyntejä

Ota yhteyttä

Sepri Anne Laine

ANNE LAINE

Myynti

040 770 7424 

anne.laine@sepri.fi

SAMUEL SIBAKOV

Myynti

041 506 6946 

samuel.sibakov@sepri.fi

Referenssit

Chat symbol