Kiinteistömatot moneen käyttöön

Kiinteistömatot ovat tärkeä osa tilan ensivaikutelmaa. Laajassa kiinteistömattovalikoimassamme on erilaisia ritilämattoja, sisääntulomattoja ja käytävämattoja kaikille kulkualueille useissa väreissä ja erilaisista materiaaleista valmistettuina. 

Kiinteistömattomme soveltuvat esimerkiksi julkisten tilojen, taloyhtiöiden, hotellien sekä ravintoloiden sisäänkäynneille sekä aula- ja käytävätiloihin tuomaan tiloihin viihtyvyyttä ja pitämään ne puhtaina. Suunnittelemme kiinteistömatot aina asiakkaamme toiveiden mukaisesti matotettavan tilan ominaisuudet huomioiden. Matotamme niin suuret kuin pienetkin tilat monen vuosikymmenen kokemuksella! 

Kiinteistömatot Sepri

Ritilä-, sisääntulo- ja käytävämatot kiinteistöihin


Erilaisilla kiinteistömatoilla on monta tärkeää tehtävää. Ritilä- ja sisääntulomatot tervehtivät tulijaa ensimmäisinä sisäänkäynnillä ja luovat tiloistasi edustavat. Tyylikkäät käytävämatot tuovat pitkiin käytävätiloihin pehmeyttä, viihtyvyyttä ja viimeistelevät tilan sisustuksen. 

Viihtyisyyden lisäämisen lisäksi ritilä-, sisääntulo- ja käytävämatoilla on myös käytännöllisiä ominaisuuksia. Laadukkaat kiinteistömatot ovat avaintekijöitä julkisten tilojen, hotellien sekä taloyhtiöiden kulkutilojen puhtaanapidon kannalta. Korkealaatuiset kiinteistömattomme vähentävät sisään kulkeutuvan lian ja kivien määrää huomattavasti, jolloin kulkualueet pysyvät siisteinä pidempään ja siivouksen tarve vähenee. Matot suojelevat lattiamateriaaleja lialta ja kosteudelta, ja mahdollistavat ulkojalkineiden käytön sisätiloissa kuraisillakin keleillä. 


Brändätyt kiinteistömatot


Tiesitkö, että mattojen avulla on myös mahdollista tuoda yrityksen ilmettä esille ja näyttävyyttä kulkutilaan? Meiltä on mahdollista tilata erilaisia kiinteistömattoja esimerkiksi sisäänkäynnin yhteyteen tai aulaan yrityksen omalla logolla tai tuotemerkillä varustettuina. Tyylikäs ja personoitu kiinteistömatto kiinnittää kulkijan huomion ja viestii samalla yrityksen brändiä tehokkaasti. Kun haluat tilaasi yhtenäisen ja laadukkaan ilmeen hyödynnä myös laatoituksen, maalauksen ja tapetoinnin ammattitaitomme. Myymme ja asennamme lukuisia laadukkaita pintamateriaaleja avaimet käteen -pakettina.  


Täyden palvelun mattoliike


Olemme täyden palvelun mattoliike, ja meillä on vuosikymmenien kokemus alalta. Palveluumme kuuluu matotettavan kohteen kartoitus ja mittaus, jotta matoista tulee juuri sinun tilaasi sopivat. Suunnittelemme ja kanttaamme matot tilojen uniikit muodot ja asiakkaiden toiveet huomioiden. Toimitamme matot paikan päälle, ja tarvittaessa asennamme ne itse viimeistellyn lopputuloksen saamiseksi. Mittauspalvelumme on asiakkaillemme ilmainen Turun alueella.


Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

KIRSI LAAKAMAA

Myynti

040 733 7936

kirsi.laakamaa@sepri.fi

Sepri Anne Laine

ANNE LAINE

Myynti

040 770 7424  

anne.laine@sepri.fi

Chat symbol