Betonilattia sopii hirsitalon luonnonläheiseen tyyliin

Betonilattia oli kestävä ja näyttävä ratkaisu Hongan hirsitaloon, jonka omistaja halusi pitkäikäisen lattian. Asensimme tähän luonnollisia materiaaleja yhdistelevään kohteeseen panDOMO Floorin. 

Sampo Karasvirran upouudessa hirsitalossa puu, betoni ja lasi yhdistyvät harmonisesti toisiinsa sekä ympäröivään luontoon. Talon sisustuksessa tähdättiin luonnolliseen ja kestävään lopputulokseen.     

– Halusin lattian, joka näyttää hyvältä ja uudelta vielä kymmenenkin vuoden päästä, koska tässä talossa lattian uusiminen on todella työläs projekti, Karasvirta kertoo. 

Hän päätyi panDOMO-betonilattiaan vertailtuaan huolellisesti erilaisia materiaaleja. 

– Selvitin faktat mainoslauseiden takaa monesta lattiamateriaalista, joten todellakin tiesin jo paljon ostopäätöstä tehdessäni. Sekä Seprin että panDOMOn hyvä maine ja luotettavuus ratkaisivat. Halusin olla 100-prosenttisen varma siitä, että lattiasta tulee juuri sellainen kuin toivon – ja sellainen siitä tulikin!  

Betonilattia on täysin saumaton


Koko hirsitalon alakerta tehtiin täysin saumattomaksi ja kynnyksettömäksi. Näin valoisasta ja avarasta oleskelutilasta saatiin entistäkin avoimemman tuntuinen ja yhtenäinen kokonaisuus.  

– Tilaan ei myöskään asennettu yhtään listoja. Koko seinän kattavat ikkunat yhtyvät suoraan lattiaan, kertoo Seprin työnjohtaja Jasu Elomaa.

Puurakenteiseen pääkonttorin aulatilaan haluttiin

Betonilattian väriksi valikoitui Karasvirran toiveiden mukainen vaalea sävy, joka on sopusoinnussa niin puuseinien kuin ulkoterassinkin kanssa. Pinnasta tehtiin asiakkaan toiveesta myös hyvin elävä. 

– Lattia toteutettiin panDOMO Floorilla, joka pinnoitettiin polyuretaanilakalla. Pinnasta tuli mattapintainen sekä himmeän silkkinen, Elomaa kuvailee.

Betonilattia on kestävä ja helppohoitoinen


Betonilattia on paitsi trendikäs ja näyttävä, myös erittäin hyvin kulutusta kestävä. 

– Se on mainio valinta tyylikkääseen ja kauniiseen kotiin, jonka tulee kuitenkin kestää esimerkiksi lasten tai lemmikkien vauhdikkaita leikkejä, arjen tohinaa ja ulkoa kulkeutuvaa kuraa, tiivistää Seprin myynnistä vastaava Anne Laine.

Kaiken lisäksi betonilattian puhdistus on helppoa. 

– Saumattoman ja kynnyksettömän lattian imurointi sujuu huojentavan nopeasti! Jos lattialle tippuu nestettä, saa tuoreen tahran helposti pyyhittyä pois, Karasvirta iloitsee.

Karasvirta perheineen on haastattelun tekohetkellä asuttanut uutta taloaan puolen vuoden ajan. Asukkaiden kokemukset betonilattiasta ovat erinomaiset.

– Tämä oli ehdottomasti juuri oikea valinta meidän kotiimme. Olen todella tyytyväinen lopputulokseen. Kaiken lisäksi Sepri teki asennustyö ilahduttavan vikkelästi viikossa.

Ota yhteyttä

Sepri Anne Laine

ANNE LAINE

Myynti

040 770 7424 

anne.laine@sepri.fi

SAMUEL SIBAKOV

Myynti

041 506 6946 

samuel.sibakov@sepri.fi

Chat symbol