Venemattojen uusiminen Seprillä on helppoa ja vaivatonta

Venemattopalvelumme mahdollistaa veneen tai suurenkin aluksen ilmeen kätevän päivittämisen. Leikkaamme valitsemastasi materiaalista juuri oikeankokoiset matot kaikkiin veneisiin. 

Laajassa valikoimassamme on lukuisia eri värejä sekä materiaaleja, joista voit valita mieluisimman omaan veneeseesi.

– Meidän valikoimastamme jokainen veneilijä löytää varmasti täydellisen materiaalin, joten kompromisseja ei tarvitse tehdä. Valikoimassamme on myös allergiatestattuja vaihtoehtoja, kertoo Seprin myynnistä Anne Laine.

Teemme venematot mittatilaustyönä kohteen mukaan


Laineen kokemuksen mukaan veneilijät kokevat venemattojen uusimisen usein haastavana siksi, että juuri omaan veneeseen sopivia mattoja on vaikea löytää. Siksi Seprillä venemattojen hankinta on tehty mahdollisimman helpoksi. 

– Voit tuoda vanhat mattosi meille, ja leikkaamme niitä mallina käyttäen uudet – täsmälleen oikeankokoiset ja -muotoiset venematot. Mikäli vanhoja mattoja ei ole, käymme itse kohteessa mittaamassa menekin ja leikkaamme matot paikan päällä, Laine selvittää.

Sepri venematot
Sepri venematot

Uusista venematoista haaveilevan ei siis tarvitse tehdä muuta kuin ottaa veneensä matot mukaansa ja suunnata myymälämme, missä autamme valitsemaan sopivan materiaalin laajasta valikoimastamme. Sen jälkeen me hoidamme kaiken muun.

– Leikkaamme matot, ja teemme niihin kanttauksen valitun sävyn mukaan. Tarvittaessa hoidamme siis myös venemattojen asennuksen, portaikot, askelmat sekä nostot reunoille, joten projekti ei tyssää siihenkään, Laine lupaa. 

Uudet venematot päivittävät veneen ilmeen


Oikeankokoiset matot suojaavat veneen lattiaa lialta ja naarmuilta. Erityisesti kevään ja syksyn venereissuilla matot lisäävät veneen käyttömukavuutta ja lämpöä. Hyvät matot ovat siis tärkeitä paitsi veneen kunnon säilymisen kuin myös matkustusmukavuuden kannalta.  

Laine muistuttaa, että veneen mattojen vaihto voi saada aikaan suurenkin muutoksen. 

– Matot uusimalla luot veneeseen uuden ja siistin ilmeen. Mikäs sen ihanampaa kuin suunnata rentouttavalle merireissulle veneessä, jossa on mukava olla ja joka näyttää hyvältä – myös sisältä. Uudet matot tekevät parhaimmillaan veneestä kuin uuden!  

Sepri venematot
Sepri venematot

Ohjeet venemattojen hankintaan: 


1. Irrota vanhat venemattosi ja tuo ne meille. Tarvittaessa voit myös asioida kanssamme puhelimitse.

2. Valitse laajasta valikoimastamme suosikkimateriaalisi. Autamme sinua valitsemaan juuri käyttötarkoitukseen sopivan materiaalin, ja valmistamme siitä uudet matot vanhojen mattojesi mallin mukaan. 

3. Jätä loput meidän huoleksemme, ja nauti valmiista lopputuloksesta aurinkoisilla aalloilla!  

Ota yhteyttä

KIRSI LAAKAMAA

Myynti

040 733 7936

kirsi.laakamaa@sepri.fi

Sepri Anne Laine

ANNE LAINE

Myynti

040 770 7424  

anne.laine@sepri.fi

Chat symbol