Venematot ja matot asuntoautoon tai -vaunuun

Etsitkö laadukasta ja kestävää mattoa veneeseen tai asuntoautoon tai -vaunuun? Meiltä saat nekin. Valikoimaamme kuuluu myös allergiatestattuja vaihtoehtoja. Leikkaamme ja kanttaamme matot oikean kokoisiksi.

Tekstiileillä saat muutettua vanhemmankin veneen, asuntoauton tai -vaunun ilmettä helposti. Lisäksi ne suojaavat lattiapintoja lialta ja naarmuilta.

Tule valikoimaan laajasta materiaali- ja värivalikoimastamme suosikkisi. Ota omat vanhat mattosi mukaasi, niin leikkaamme niiden perusteella sinulle uudet venematot. Laadukkaiden villa- sekä kokolattiamattojen hinnat ovat 59 eur/m2 ylöspäin. Kanttaamme kaikki matot kokonaan tai tarpeen mukaan vain osittain. 

Veneen tai auton mattojen oston ei siis tarvitse olla vaikeaa! Tule valitsemaan suosikkisi, tilaa tarvittaessa myös asennus ja liimaus meiltä ja nauti lopputuloksesta! 

Ohjeet venemattojen hankintaan: 


1. Irrota vanhat venemattosi ja tuo ne meille. Tarvittaessa voit myös asioida kanssamme puhelimitse.

2. Valitse laajasta valikoimastamme suosikkimateriaalisi. Autamme sinua valitsemaan juuri käyttötarkoitukseen sopivan materiaalin, ja valmistamme siitä uudet matot vanhojen mattojesi mallin mukaan. 

3. Jätä loput meidän huoleksemme, ja nauti valmiista lopputuloksesta aurinkoisilla aalloilla!  

Ota yhteyttä

KIRSI LAAKAMAA

Myynti

040 733 7936

kirsi.laakamaa@sepri.fi

Sepri Anne Laine

ANNE LAINE

Myynti

040 770 7424  

anne.laine@sepri.fi

Chat symbol