Julkiset tilat – suunnittele kestävä ja kaunis kokonaisuus

Suunnitteletko julkista tilaa? Jos etsit sopivia pintamateriaaleja esimerkiksi kauppakeskukseen, hotelliin, sairaalaan tai kouluun, olet saapunut oikeaan paikkaan! Tarjoamme laajan ja monipuolisen valikoiman erilaisia kokolattia-, muovi- ja sisääntulomattoja sekä laadukkaita pintamateriaaleja, kuten panDOMO-designbetonia, Topciment-mikrosementtejä, vinyyliä ja tekstiililaattoja. Toteutamme julkisten tilojen kaikkien pintamateriaalien asennukset ja remontit ammattitaidolla ja joustavasti – aina sovitussa aikataulussa.

Kun tilan tulee kestää miljoonia askeleita


Julkisten tilojen pintamateriaalit ovat päivittäin kovassa kulutuksessa: parhaimmillaan julkisen tilan lattialla saattaa kävellä kymmeniä tuhansia ihmisiä päivässä ja silti pinnan tulisi säilyä hyvänä vuosikausia. Sisälle kulkeutuu ulkoa kenkien mukana vettä ja likaa, joten materiaalien on siedettävä myös kosteutta ja oltava helposti puhdistettavia. 

Kun tilan tulee kestää miljoonia askeleita, on tärkeää valita kestävät ja laadukkaat pintamateriaalit. Meillä on yli 45 vuoden kokemus matoista ja pintamateriaaleista, joten tiedämme, millaiset materiaalit kestävät kulutusta hyvin. Osaamme toki myös huomioida tarvittavat turvallisuusluokitukset esimerkiksi paloturvallisuuden suhteen. Autamme sinua valitsemaan juuri sinun kohteeseesi sopivat pintamateriaalit ja matot. 

Materiaalit luova mielikuvia ja tunnelmaa


Laadukkaat materiaalimme paitsi kestävät aikaa ja kulutusta myös täydentävät tilan synnyttämää kokemusta. Käyttöominaisuuksien lisäksi materiaalivalintoja tehdessä onkin tärkeää pohtia, millaisia mielikuvia kävijöissä halutaan herättää ja millainen akustiikka tilaan halutaan luoda. 

Loihdi tilaan persoonallinen ja sykähdyttävä tyyli laadukkailla tuotteillamme: panDOMO-designbetonillamme tai mikrosementtituotteillamme luot tilaan luonnonmukaista ja särmikästä pintaa, kun taas tekstiililaatoilla tai kokolattiamatoilla toteutat pehmeitä, lempeitä ja kaikua vähentäviä pintoja. Monipuolinen valikoimamme sisältää myös upeita parketteja, vinyylejä, laminaatteja, muovimattoja, muovi- ja hovilaattoja, keraamisia laattoja, epoksipinnoitteita, polyuretaanipinnoitteita sekä betoni- ja epoksimaaleja.  Kokonaisuuden kruunaavat laadukkaat kynnys- ja sisääntulomatot, jotka voidaan leikata tarkalleen tilaan sopiviksi. 

Asennuspalvelumme toteuttaa projektisi – aina aikataulussa 


Hoidamme toki myös tuotteidemme asennukset avaimet käteen -palveluna. Asennustiimimme suoriutuu urakastaan aina sovitussa ajassa – silloinkin, kun aikataulu on tiukka. Asennamme myös muita kuin omia tuotteitamme, joten hoidamme tarvittaessa kohteesi kaikkien pintamateriaalien asennukset. Kokeneen ja koulutetun asennustiimimme työn laadukkaaseen jälkeen voit varmasti olla tyytyväinen.    

Erinomaisesti toteutetuista pinnoista kannattaa toki pitää hyvää huolta, jotta ne säilyvät ensiluokkaisina mahdollisimman pitkään. Tiimimme tekee myös tarvittavat huoltotyöt, kuten parkettilattioiden hionnat. Voit siis luottaa koko prosessin meidän käsiimme – aina materiaalien asennuksesta huoltotoimenpiteisiin saakka. 

Yksilölliset ratkaisut kokemuksella


Valikoimaamme mahtuu laaja materiaalien ja pintojen kirjo, josta autamme sinua kartoittamaan juuri sinun kohteeseesi sopivat materiaalit. Yksikään kohteemme ei ole toisen kopio: jokainen projekti on uniikki kokonaisuus, jonka suunnittelemme yhdessä kanssasi toiveidesi ja tarpeidesi mukaisesti. 

Pitkän kokemuksemme ansiosta tiedämme, millaiset materiaalit sopivat kuhunkin kohteeseen ja mitä mahdollisuuksia tai rajoitteita kyseisessä tilassa on. Lupaamme aina esitellä kohteeseesi parhaiten käyvät materiaalit, joiden tiedämme olevan käyttötarkoitukseen sopivia.

Referenssit

Chat symbol