Vinyylilankut

Tyylikkäät wineo-vinyylilankut tuovat mukavuutta niin kodin eri huoneisiin kuin julkisiin tiloihinkin. Vinyylilankut kestävät hyvin kulutusta, tuntuvat mukavalle ja vaimentavat kaikua. Niitä voi yhdistellä lukuisiin muihin pintamateriaaleihin. 

Tyylikäs designlattia


Lattiamateriaaleilla on suuri merkitys tilan yleisilmeeseen. Tyylikäs wineo-lattia on oiva katseenvangitsija niin kodissa kuin myös ravintoloissa, hotelleissa ja muissa julkisissa tiloissa. Maahantuomme saksalaisen wineon upeita vinyylilankkuja ja laminaatteja. Monipuoliseen valikoimaan sisältyy toinen toistaan näyttävämpiä lattiamateriaaleja. 

Helppo puhdistaa ja nopea asentaa


Vinyylilankkujen polyuretaanipinnan ansiosta lattia kestää kulutusta ja hylkii likaa. Sen puhdistaminen onnistuu kätevästi imurilla ja mopilla. Helppohoitoisten wineo-vinyylilankkujen asennus on nopeaa, ja ne voi asentaa myös lattialämmityksen päälle. Vinyylilankut asennetaan wineon omalle alusmateriaalille, jossa ei ole klooria, pehmittimiä tai liuottimia. Liimattavalle vinyylilaatalle on oma alusmateriaalinsa ja klikattavalle omansa. Asennuspalvelumme hoitaa työn puolestasi avaimet käteen -periaatteella. 


Ideaali alusta kodin arkeen


Vinyylilankuista syntyy hiljainen, lämmin ja jaloille lempeä lattia, joka tekee kodistasi entistäkin mukavamman. Pehmeä vinyylilankku on mainio alusta esimerkiksi jumppatuokiolle tai lasten leikeille. Vinyyli tekee tilan akustiikasta miellyttävän, sillä se vaimentaa kävelymelun minimiin ja iskuääniäkin jopa 13–17 desibeliä. Vinyylin ansiosta kodin äänitaso ei siis karkaa käsistä vauhdikkaimmissakaan hetkissä, eikä lattialla tarvitse hiipiä, kun muu perhe on vielä unilla. Pehmeällä ja lämpimäntuntuisella vinyylilankuilla perheen pienimpien kelpaa vaikkapa nukkua päiväunet kesken leikkien!

Ota yhteyttä

Sepri Anne Laine

ANNE LAINE

Myynti

040 770 7424 

anne.laine@sepri.fi

SAMUEL SIBAKOV

Myynti

041 506 6946 

samuel.sibakov@sepri.fi

Referenssit

Chat symbol