Toimistot – takaa tiimillesi viihtyisä työympäristö

Kaipaako työyhteisösi vaihtelua tai tulisiko toimistonne viihtyvyyttä kohentaa? Etsitkö toteuttajaa toimistoremontille? Viihtyisä työympäristö inspiroi ja lisää työn tuottavuutta. Miellyttävästi sisustetulle työpaikalle on kiva tulla. Me Seprillä autamme sinua valitsemaan työpaikallesi sopivat pintamateriaalit monipuolisesta valikoimastamme sekä toteutamme toimisto- ja liiketilaremontit joustavasti ja tehokkaasti. Houkuttele ja sitouta alasi parhaat tekijät tiimiisi verrattomalla työympäristöllä!

Miksi toimiston materiaalivalinnoilla on merkitystä?


Toimitilan sisustus vaikuttaa työskentelyyn monella tapaa. Ensinnäkin viihtyisä työympäristö tekee työnteosta mukavaa ja lisää siten työn tuottavuutta. Toiseksi materiaalivalinnoilla on merkitystä tilan akustiikkaan. Erityisesti avotoimistossa kannattaa panostaa siihen, ettei tilassa kaiu, jotta tilaan ei synny työntekoa häiritsevää meteliä. Kolmanneksi tilan sisustus viestii myös organisaatiosta itsestään, joten materiaalivalinnoissa kannattaa huomioida myös se, millaisia mielikuvia haluaa herättää asiakkaissaan tai työntekijöissään.

Toteutamme toimistoremontit tehokkaasti


Toimistoremonttien organisointi voi joskus olla hankalaa, sillä työntekijöille pitäisi löytää remontin ajaksi väliaikainen työskentelytila tai remontti voi lykätä uuden toimiston käyttöönottoa. Me Seprillä toteutamme toimistoremontit tehokkaasti ja tiukassakin aikataulussa. Tarvittaessa voimme tehdä projektin osissa ja rytmittää remonttipäiviä siten, että remontti vaikuttaa työpaikkasi arkeen mahdollisimman vähän.

Asennamme pintamateriaalit vuosikymmenten kokemuksella


Olemme asentaneet pintamateriaaleja vuodesta 1975 saakka, joten voit luottaa vankkaan ammattitaitoomme. Teemme myös lattioiden korjaus- ja huoltotöitä, kuten parkettilattioiden hiontoja. Kutsu meidät kartoittamaan vaihtoehtoja, niin toteutetaan juuri teidän toimistoonne ja budjettiinne sopiva remontti! 

Chat symbol