Hotellit – elämys viimeistä yksityiskohtaa myöten

Etsitkö ylellisyyttä huokuvia kokolattiamattoja tai persoonallista parkettia? Haluaisitko toteuttaa mestariteoksen kauniista kaakeleista? Me tiedämme, miten hotelliaulaan saapuvan asiakkaan saa sanomaan vau! Näyttävät, laadukkaat ja luksusta huokuvat pintamateriaalimme kohottavat hotellielämyksen uusiin ulottuvuuksiin. Tunnemme erilaisten pintamateriaalien hyvät ja huonot puolet, joten emme jätä sinua yksin valintojesi kanssa. Toteutamme hotelliremontin tai uuden kohteen sisustuksen yhdessä kanssasi!

Sepri hotellit

Ylelliset materiaalit kruunaavat hotellivierailun


Hotellissa huolelliset materiaalivalinnat vaikuttavat laatumielikuvaan erittäin paljon. Mikäs sen ihanampaa, kuin tuntea mattojen lumoava pehmeys paljaiden varpaiden alla tai ihastua kylpyhuoneen upeisiin saumattomiin pintoihin. Jokainen yksityiskohta on osa asiakaskokemusta, ja pintamateriaalit ovat paljon enemmän kuin yksityiskohtia – ne ovat koko hotellin sisustuksen suurin ja näkyvin elementti. Tarjoamme laajan valikoiman laadukkaita pintamateriaaleja ja mattoja. Maahantuomme myös yksinoikeudella tuotteita, joita et siis saa Suomessa keneltäkään toiselta alan toimijalta.

Huolella tehdyt materiaalivalinnat palvelevat vuosikymmeniä


Hotellin pintamateriaalien valinnassa on huomioitava asiakaskokemuksen lisäksi monta muutakin asiaa. Materiaalien on kestettävä aikaa ja kulutusta, jotta hotellin tilat säilyvät edustavina ja uutta remonttia ei tarvitse tehdä lyhyin väliajoin. Hotellin pintamateriaalien tulee täydentää hotellin tyyliä ja tavoiteltuja mielikuvia – toisaalta materiaalivalinnoissa kannattaa huomioida ajattomuus. Laajasta materiaalivalikoimastamme löydät varmasti täydelliset pintamateriaalit hotellin kaikkiin tiloihin!

Sepri hotellit
Sepri hotellit

Tuo hotellin arvot esiin myös sisustuksessa


Arvoilla voi olla ratkaiseva merkitys ostopäätöksen ja mielikuvien syntymisessä. Jos haluat vakuuttaa hotellivieraat, tuo arvot esiin myös materiaalivalinnoissa. Ympäristöystävälliset, luonnon inspiroimat materiaalit, kuten sementtipohjaiset betonipinnat huokuvat ekologisia arvoja. Kuvasta avarakatseisuutta rohkeilla värivalinnoilla, asiakkaan tärkeyttä pienimmänkin yksityiskohdan huomioimisella tai kotimaisen designin merkitystä suomalaisilla tuotteilla.  

Hallitsemme isotkin projektit vuosikymmenten kokemuksella


Autamme valitsemaan kohteeseesi täydellisesti sopivat materiaalit. Voit luottaa vuosikymmenien ammattitaitoomme, etsitpä sitten yksittäistä pintamateriaalia tai urakoitsijaa, joka voi vastata kokonaisvaltaisesti hotellin remontista tai uuden hotellin pintamateriaalien asennuksesta. Koulutettu asennustiimimme työnjälki on laadukasta ja työtahti ripeää, joten toteutamme suuretkin kokonaisuudet aina aikataulussa. 

Sepri hotellit

Ota yhteyttä

Sepri Anne Laine

ANNE LAINE

Myynti

040 770 7424 

anne.laine@sepri.fi

SAMUEL SIBAKOV

Myynti

041 506 6946 

samuel.sibakov@sepri.fi

Referenssit

Chat symbol