True

Tuotteemme Naantalin Aurinkolinnassa

Kaikki matot on tehty mittatilaustyönä kohteeseen sopiviksi. 

Clarico-3 Columns Style 2

Eteistilan ja keittiön matto

Sisal Urban Plus, sävy 2241/21

Nämä luonnonläheiset matot ovat 100-prosenttista sisalia. Sisal on kestävä, likaahylkivä ja helppohoitoinen materiaali, joka valmistetaan sisal-kasvista. Sisal-matto ei siis ainoastaan näytä luonnonläheiseltä vaan on aidosti ekologinen valinta. Sisal Urban Plus -matot sopivat erinomaisesti juuri eteistilaan ja keittiöön, missä niiden likaahylkivät ominaisuudet pääsevät loistamaan. Nämä tyylikkäät Tasibelin malliston matot kruunaavat niin ajattoman sisustuksen kuin myös trendikkään boho-kodin.  

Clarico-3 Columns Style 2

Lastenhuoneiden matot

Tekstiilimatto Breeze, sävy 122

Nämä pehmeät Breeze-nukkamatot tuntuvat ihanilta jalkojen alla ja tarjoavat lempeän alustan lasten leikeille. Toki ne sopivat loistavasti myös muihin kodin tiloihin ja luovat tyylikkään sekä kotoisan tunnelman. Tätä polyamidista valmistettua mattoa on saatavana useissa luonnonläheisissä sävyissä ja se voidaan räätälöidä myös kokolattiamatoksi. Breeze kuuluu hollantilaisen Edel Carpetsin mallistoon, jonka laadukkaat matot kestävät hyvin kulutusta ja säilyvät näyttävinä vuosikausia. 

Clarico-3 Columns Style 2

Makuuhuoneen matto

Tekstiilimatto Wild Romance, sävy 284

Ihastuttava Wild Romance -matto sopii loistavasti kokolattiamatoksi esimerkiksi makuuhuoneeseen tai sisustusmatoksi tilaan kuin tilaan. Sen silkkisen pehmeä nukka tuntuu miellyttävältä jalkojen alla ja näyttää kauniin kiiltävältä. Liukumattoman pohjausmateriaalin ansiosta Wild Romance -matto pysyy hyvin paikoillaan. Wild Romance kuuluu hollantilaisen Edel Carpetsin mallistoon, ja siitä on saatavilla kymmenen erilaista värivaihtoehtoa.

Clarico-Image-Text

Terassin matto

Outdoor-matto, sävy natur

Laadukkaat Outdoor-matot  on suunniteltu ulkoilmaan soveltuviksi. Outdoor-matot kestävät erilaisia sääolosuhteita aina auringonpaahteesta sateeseen. Nämä parveke- ja terassimatot voi siis huoletta jättää  paikoilleen jokaisena vuodenaikana. 

Valikoimassamme on monia tyylikkäitä väri- ja materiaalivaihtoehtoja, joten meiltä löydät varmasti omalle terassillesi tai parvekkeellesi sopivan maton.  Teemme parveke- ja terassimattomme mittatilaustyönä kantattavista materiaaleista, joten pystymme tekemään mattoja kaiken kokoisiin ja mallisiin tiloihin. 

Olohuoneen matto

Tekstiilimatto Zeal, sävy 12

Edel Carpetsin Zeal-matto tuo kotiin häivähdyksen ylellistä luksusta. Tämän ihastuttavan pehmeän ja samalla hämmästyttävän vahvan maton kruunaa sen kauniin helmiäinen kiilto. Matto on valmistettu polyamidista, ja sitä on saatavilla kymmenessä luonnonläheisessä värissä. 


Clarico-Text-Image-2
Clarico-3 Columns Style 2

Työhuoneen matto

Villamatto Divercity, sävy 122

Divercity-villamaton kaunis kudottu kuviointi syntyy viileän ja lämpimän sävyn vaihtelusta. Matto sopii erinomaisesti työhuoneeseen, sillä sen tasaisella pinnalla työtuolin renkaat rullaavat kevyesti. Edel Carpetsin valikoimaan kuuluvasta Divercitystä on valittavissa kahdeksan erilaista väriyhdistelmää. 

Clarico-3 Columns Style 2

Saunatilan matto

Outdoor kalanruotokuvio, sävy grafiitinharmaa

Kalanruotokuvioinen Outdoor-matto sopii saunatilakäyttöön, sillä ulko-olosuhteisiin tarkoitettu matto kestää hyvin märät jalat ja vesiroiskeet. Outdoor-valikoimassamme on lukuisia väri- ja materiaalivaihtoehtoja.

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.